Čairski bazeni očekuju kupače

|   Život
Kompleks otvorenih bazena sportskog centra “Čair” prima kupače još od 1. juna. Gužve za sada nema, a veća posećenost očekuje se s početkom letnjeg raspusta.
Foto: televizija Kopernikus

 

Na čitavom kompleks svega dvadesetak kupača. Uslovi su idealni, temperatura vode je oko 27 stepeni, kolika je u petak bila i najviša temperatura vazduha. Pod budnim okom spasilačke službe koja stalno dežura najsrećniji su naravno najmlađi. Zadovoljstvo ne kriju ni oni malo stariji.

Iz sportskog centra “Čair” kažu da se veći broj posetilaca očekuje kada počne letnji raspust. Zbog raznovrsnosti ponude čairski kompleks bazena je po malo i akva park.

Tu su i sportski tereni za mali fudbal, odbojku na pesku a uskoro i za badminton. Kafić je otvoren sve vreme. Cena ulaznice je nepromenjena već više godina i iznosi 300 dinara. Ali se uskoro uvode i dodatne pogodnosti za posetioce.

Radno vreme bazena je, radnim danom od 11 do 19 časova, viklendom od 10 do 19. U slučaju nevremena prelazi se u zatvoreni bazen, pa vam kupovina karte garantuje celodnevno uživanje u vodi i oko nje.