Dejvis kup: Srbija za četvrtfinale igra sa Rusijom

|   Sport
Nakon što su odigrani svi mečevi po grupama postalo je poznato da će naredni protivnik srpskim teniserima biti ekipa Rusije. Ova reprezentacija je prethodno rutinski pobedila Hrvatsku i prilično namučila favorizovanu Španiju, što dovoljno govori o kvalitetu narednog protivnika. Duel sa Rusijom počeće prvi mečom u petak od 11 sati.
Foto: Teniski savez Srbije

 

Teniska reprezentacija Srbije u četvrtfinalu Dejvis kupa igra sa selekcijom Rusije. Srpski teniseri su prethodno pobedili ekipe Japana i Francuske.

Japan je nadigran u sva tri meča, dok smo protiv Francuza pobedili ukupnim rezultatom 2:1, posle poraza u dublu. I pored toga Srbija je prvu fazu takmičenja završila kao prva u A grupi, zbog čega je obezbedila lakšeg protivnika u četvrtfinalu.

Nakon što su odigrani svi mečevi po grupama postalo je poznato da će naredni protivnik srpskim teniserima biti ekipa Rusije. Ova reprezentacija je prethodno rutinski pobedila Hrvatsku i prilično namučila favorizovanu Španiju, što dovoljno govori o kvalitetu narednog protivnika.

Duel sa Rusijom počeće prvi mečom u petak od 11 sati. Ko prođe u polufinale sastaće se sa pobednikom iz susreta Kanade i Australije.