"Delfini" uskoro ponovo na okupu

|   Sport
Selektor Savić je dodao da će u početku biti improvizacije ali da će se potruditi da ovaj ciklus priprema bude što ozbiljniji i naglasio da ekipa ne sme da gubi vreme.
Foto: Fonet

Vaterpolo reprezentacija Srbije od ponedeljka će ponovo biti na okupu. Nakon skoro tri meseca pauze zbog pandemije korona virusa selektor Dejan Savić će ponovo komandovati treninziva svojih izabranika.
Radiće se do 29. maja, zatim sledi slobodan vikend, pa od 1. do 6. juna drugi ciklus. Takvi ciklusi će trajati do 25. jula uz desetodnevni odmor na polovini rada, tačnije posle četvrte nedelje. 
Selektor “delfina” je rekao da će ovaj ciklus biti bez rada u bezenu i da će se bazirati na rad u teretani i na terenima Zavoda za sport. Savić je dodao da će u početku biti improvizacije ali da će se potruditi da ovaj ciklus priprema bude što ozbiljniji i naglasio da ekipa ne sme da gubi vreme.
Trofejni strateg će na od prvog dana imati na raspolaganju 20 igrača, a nešto kasnije očekuje se dolazak još osmorice. Ipka, Savič je istako da nije isklučeno da se spisku igrača koji konkurišu za prvi tim pridruži ijedan broj mladih vaterpolista.

Foto: Fonet