Digitalk Niš - četiri dana digitalne revolucije na jugu Srbije

|   Info
Zajednica zaljubljenika u u tehnologiju, inovacije i marketing i kreativne industrije Digitalk najavila je novu priliku za druženje i okupljanje za kraj meseca u Nišu.
Foto: Digitalk - promo

 

Nakon aprilske konferencije u Zrenjaninu od 27. do 30. oktobra u hotelu Tami Residence u Nišu održaće se Digitalk Niš u koji čine dvodnevna medijska konferencija - Digitalk Media Days i trodnevna konferencija o digitalnoj ekonomiji Digitalk Niš, najavili su organizatori.

Digitalk Media Days
27. i 28. oktobra na programu je Digitalk Media Days, medijska konferencija koja ima za cilj da okupi ljude iz medija, medijskih agencija i drugih činilaca ekosistema u Srbiji i regionu postane zrelija, zdravija i održiva. Organizatori najavljuju da će se baviti pozitivnim primerima, novim medijiskim formatima i autorima, alternativnim biznis modelima, ali i svim drugim pitanjima koje mogu da pomognu da medijski biznis postane biznis, a ostane medijski.

Digitalk Niš Konferencija
Od 28. do 30. oktobra najavljena je Digitalk Niš konferencija tokom koje će organizatori podeliti neke od najzanimljivijih regionalnih ličnih i profesionalnih priča koje imaju globalni uticaj. Odabrani predavači podeliće svoje priče i put ka uspehu, ali i greške i promašaje koje su pravili. Tema će biti i pristup kapitalu, i zbog toga će na konferenciji biti prisutni predstavnici svih investicionih fondova aktivnih u regionu.

“Podelićemo sa vama deo programa - saznaćete da u Beogradu postoji tim ljudi koji prave globalno popularni animirani serijal, da u Novom Sadu postoji mali arhitektonski studio koji godinama unazad osvaja najveće svetske nagrade za dizajn jahti i enterijera aviona. Upoznaćete jednog svetskog rekordera koji ima neverovatnu priču. Bračni par iz Sombora koji se bave wedding fotografijom i već gotovo deceniju su među najtraženijima na svetu. Biće tu i jedan od pet najboljih kreativnih direktora na svetu po izboru žirija Kanskog festivala”, najavljuju organizatori.