Forma ideale opremila prostorije škole u Nišu

|   Info
Kako bi novu školsku godinu dočekali u boljim uslovima za rad Osnovna škola Sveti Sava u Nišu, dobila je donaciju kompanije Forma Ideale u iznosu od 100.000 dinara. Akcijom"U formi za dobra dela - pomoć za Srbiju", ova kompanija nastavila je da pomaže svima kojima je ova pomoć potrebna.
Foto: televizija Kopernikus

Kragujevačka firma Forma Ideala opremila je nastavničke prostorije najveće osnovne škole u Nišu Sveti Sava. Donacija se sastoji od kancelarijskog nameštaja koji će nastavnicima omogućiti bolji rad sa decom. Pored vaspitno obrazovnih ustanova, kompanija Forma ideale je proteklih godina donirala je i više stotina hiljdada dinara zdravstvenim ustanovama , kazao je PR ove firme Nikola Ružičić.
Naša kompanija već duži niz godina kroz projekat, U formi za dobra dela – pomoć za Srbiju, u svim lokalnim zajednicama gde posluje, a to je više od 30, pomaže na ovaj ili sličan način. Pored vaspitno-obrazovnih ustanova, pomažemo i individualnim slučajevima porodica koje imaju egzistencijalnih problema, dodao je Ružičić.
Najbitnije je da se deci i svim zaposlenima obezbede najbolji uslovi za rad, kako bi i dalje nastavili da nižu uspehe, kazala je Ivana Stošić Milošević, učetiljaca u Osnovnoj školi Sveti Sava.
Postižemo odlične rezultate na svim takmičenjima, a nastavićemo da se trudimo da postižemo još bolje zahvaljući kompanijama koja nam u tome pomažu, kao što je kompanija Forma ideale koja se prva odazvala pozivu, dodala je Ivana Stošić Milošević.
Kompanija Forma ideale posluje u Nišu više od 15 godina, a u narednom periodu planirano je još ovakvih donacija kazao je PR ove kompanije Nikola Ružičić.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar