Fudbaler Mančester Sitija otvoreno o interesovanju Zvezde

|   Sport
Slobodana Tedića je Čukarički pre godinu dana prodao klubu iz Mančestera, ali je on ipak ostao u ovoj ekipi, dok ne dođe trenutak da dobije svoju šansu u Engleskoj. U Zvezdi žele da tokom leta pojačaju svoju ekipu ovim napadačem, što je vrlo verovatno, ako trener Sitija Pep Gvardiola odluči da još nije vreme za njegovo angažovanje.
Foto: FK Čukarički

 

Slobodan Tedić, zvanično fudbaler Sitija na pozajmici u Čukaričkom, govorio je o navodima kako se za njega interesuje Crvena zvezda.

Mladog igrača je Čukarički pre godinu dana prodao klubu iz Mančestera, ali je on ipak ostao u ovoj ekipi, dok ne dođe trenutak da dobije svoju šansu u Engleskoj. U Zvezdi žele da tokom leta pojačaju svoju ekipu ovim napadačem, što je vrlo verovatno, ako trener Sitija Pep Gvardiola odluči da još nije vreme za njegovo angažovanje.

Tedić je u izjavi za TV Arena sport rekao da mu prija vest o interesovanju crveno-belih, da to smatra priznanjem, ali da je sada koncentrisan samo na igre koje ga očekuju sa Čukaričkim. 20-godišnji fudbaler je podsetio da su do kraja sezone ostale još četiri utakmice u Superligi i takmičenje u Kupu Srbije, koje je važno za Čukarički.

"Čuo sam prošle nedelje. Imali smo trening i potom se pojavila informacija u medijima za potencijalni dolazak u Crvenu zvezdu na pozajmicu. Naravno da mi imponuje to što me tako veliki klub hoće, ali na meni je da odigram ove četiri utakmice i kup u Čukaričkom na što bolji mogući način i da onda vidimo šta ćemo posle toga", rekao je Tedić.

Mančester Siti je Tedićev ugovor od Čukaričkog otkupio za tri miliona evra.