Fudbalski sindikat: Dragan Antić je pretukao svog fudbalera

|   Sport
Kako se navodi u saopštenju sindikata, trener je bio nezadovoljan igrom 22-godišnjeg Luku Ratkovića, zbog čega ga je u svlačionici više puta udario u glavu, unosio mu se u lice i čupao ga za kosu, a u tom incidentu polomio je i deo inventara.
Foto: FK Dinamo Vranje

 

Dragan Antić, predsednik i trener Fudbalskog kluba Dinamo iz Vranja suočava se sa ozbiljnim optužbama Sindikata profesionalnih fudbalera.  Ova organizacija koja brine o interesu igrača u srpskom fudbalu tvrdi da je Antić pretukao igrača Dinama Luku Ratkovića.

Kako se navodi u saopštenju sindikata, trener je bio nezadovoljan igrom Ratkovića, zbog čega ga je u svlačionici više puta udario u glavu, unosio mu se u lice i čupao ga za kosu, a u tom incidentu polomio je i deo inventara. 22-godišnji napadač se zbog povreda i stresa javio u zdravstveni centar, a imao je i problema sa nesanicom posle ovog događaja.

Dragan Antić je tokom prošle sezone više puta imao problem sa Disciplinskom komisijom Superlige Srbije, pre svega zbog toga što je optužio organizatore ovog fudbalskog takmičenja za podmetanje rezultata utakmica, ali i zlonamerno suđenje.

"Predsednik i trener FK Dinamo Vranje, gospodin Dragan Antić, pretukao je na poluvremenu utakmice igrača Luku Ratkovića, zadavši mu udarce otvorenim šakama u predelu leve i desne strane glave, pred brojnim svedocima. Pored navedenog, gospodin Dragan Antić čupao je za kosu i cimao napred-nazad igrača Luku Ratkovića, unosio mu se u lice, vređao ga i upućivao pogrdne reči, a nakon toga polomio inventar u svlačionici i zadao još nekoliko udaraca u predelu glave igraču Luki Ratkoviću, a sve navedeno zbog nezadovoljstva igrom igrača Luke Ratkovića u prvom poluvremenu gore pomenute utakmice. Zbog pretrpljenog fizičkog napada, uznemirenosti, nesanice i straha od ponovnog susreta sa predsednikom i trenerom FK Dinamo Vranje gospodinom Draganom Antićem, igrač Luka Ratković bio je prinuđen da se javi u zdravstveni centar na dijagnostiku i dalje lečenje", stoji u saopštenju Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost".