Industrijska so za stambene i mesne zajednice Opštine Pantelej

|   Info
Gradska opština Pantelej u saradnji sa JKP Mediana obezbedila je potrebne količine industrijske soli koje su namenjene stambenim zajednicama na području opštine kao i mesnim zajednicama, za saniranje poledice u zimskim uslovima.
Foto: televizija Kopernikus

 

Prve količine koje je dostavila Mediana, upravnici stambenih zajednica i predsednici mesnih zajednica mogu da preuzmu u sedištu Opštine Pantelej počev od danas, 15.01.2020. tokom celog dana, do 20 časova naveče, kao i tokom predstojećeg vikenda, u intervalu od 10-12 časova, kada je organizovano dežustvo za preuzimanje džakova sa ovim agregatom, saopšteno je iz Gradske opštine Pantelej.

Preporuka je da se i škole jave opštini radi blagovremene nabavke soli za svoje potrebe kada od ponedeljka počnu sa radom, posle raspusta. Dodatne količine biće po potrebi sukcesivno dostavljane opštinama, a predsednica Gradske opštine Pantelej, Nataša Stanković i direktor JKP Mediana apeluju na građane da se prema važećim propisima redovno staraju o urednom čišćenju snega i poledice ispred svojih stambenih i poslovnih objekata radi bezbednosti kretanja.