Vučić: Srbija i njeni interesi uvek moraju da budu ispred stranačkih i pojedinačnih

|   Info
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će se pojaviti u Narodnoj skupštini kako bi odgovarao na sva pitanja o evropskom predlogu za rešavanje pitanja Kosova, navodeći da je ponudio razgovor i konsultacije svim političkim akterima kako bi ih upoznao sa svime sa čime se Srbija suočava, ali da je dobar deo njih to odbio.
Foto: televizija Kopernikus

 

Izvor: FoNet

U video poruci na Instagramu Vučić je naveo da je pre dva dana građanima rekao istinu o svim problemima sa kojima se Srbija suočava po pitanju Kosova i Metohije.

"Ništa nisam skrivao od vas. Rekao sam kako i koliko smo se borili i kako nameravamo da se borimo u budućnosti za našu zemlju", rekao je Vučić.

On je dodao da je ponudio svim političkim akterima razgovor i konsultacije kako bi se upoznali sa pritiscima i svim onim sa čime se Srbija suočava.

"Rekli su da ne žele da razgovaraju ili bar dobar deo njih, već žele javnu manifestaciju, predstavu za svoje političko delovanje. Žao mi je što nisu razumeli da je država važnija od političkih interesa bilo koje stranke, bilo koga od nas. Moja obaveza je da poštujući parlament izađem u susret svim njihovim zahtevima", kazao je Vučić.

On je poručio da će se pojaviti u Skupštini Srbije, odgovarati na sva pitanja i boriti se za Kosovo i Metohiju i našu Srbiju.

Vučić je na Instagramu napisao i da država Srbija i njeni interesi uvek moraju da budu ispred stranačkih i pojedinačnih.

"Samo zajedno i ujedinjeni možemo da se izborimo za bolju budućnost naše zemlje", naveo je Vučić.