Jagodinska predstava na festivalu u Požarevcu 26. februara

|   Info
"Ovo je za nas velika čast i nadamo se bar jednoj nagradi" rekao je upravnik Gradskog pozorišta Jagodine Vladimir Jovanović o učešću na 16. festivalu "Milivojev štap i šešir"
Foto: TV Kopernikus

 

Predstava “Pidžama za šestoro” Gradskog pozorišta Jagodine takmičiće se 26. februara na 16. po redu pozorišnom festivalu “Milivojev štap i šešir” u Požarevcu. Predstava je od svoje premijere 6. decembra 2018. izazvala oduševljenje kako jagodinske publike, tako i one iz drugih gradova u Srbiji. Upravnik Gradskog pozorišta u Jagodini Vladimir Jovanović istakao je da je to za njih velika čast:

-Ja ga lično smatram jednim od najvažnijih pozorišnih festivala, ako ne i najvažnijim koji se tiče pozorišta našeg tipa. Učestvovaćemo sa velikom radošću i takmičiti se sa drugima. Očekivanja su da bar jednu nagradu uzmemo -rekao je Jovanović.

Publiku u Jagodini već ove zime očekuju dve premijere u Gradskom pozorištu. Već u četvrtak 30. januara premijerno će biti izvedena monodrama “Nemanjin amanet”, u kojoj igra Dragan Milić, a koju je režirao Tomislav Trifunović. Melodrama “Miholjsko leto” svoju premijeru doživeće 27. februara.

Dušan Miletić