Nagradni konkurs povodom godišnjice poslovanja Cineplexx-a u Srbiji

|   Život
Kompanija Cineplexx uspešno posluje u Srbiji već 12 godina i tim povodom poziva svoje verne posetioce da učestvuju u nagradnom konkursu i odgovore na pitanje ,,Kako bi se zvala jedna sala u svakom Cineplexx bioskopu da si joj ti kuma/kum?“. Najkreativnije odgovore nagradićemo fantastičnim poklonima.
Foto: Cineplexx promo


Gledaoci koji posete Cineplexx bioskop u periodu od 1. do 14. aprila, mogu na poleđini svoje ulaznice da napišu kako bi nazvali jednu salu u svom omiljenom Cineplexx bioskopu.

“Mi se držimo one stare da ‘kum nije dugme’ i u saradnji sa našim partnerom Tehnomanijom pripremili smo zvezdane poklone za najkreativnije predloge u svakom od osam Cineplexx bioskopa u Beogradu, Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu i to mobilni telefon Samsung S24, Bosch štapni usisivač i Philips električnu četkicu za zube. Laguna je obezbedila svoja najčitanija izdanja, za slatke pakete pobrinula se MedelaA, za najbolje igračke Dexy CO, a MC Donald’s će obradovati deo učesnika poklonima i vaučerima za svoje restorane”, najavljeno je iz Cineplexx Niš bioskopa.

Iz Cineplexx-a poručuju sa njihova mreža bioskopa u Srbiji danas broji 8 multipleks bioskopa sa ukupno 61 salom kapaciteta približno 11.000 mesta. Za 12 godina postojanja, Cineplexx bioskope u Srbiji posetilo je čak 15.404.000 gledalaca.

“Najbolja filmska ponuda, najmodernija tehnologija, vrhunska usluga i udobnost su ono što nas čini posebnim”, dodaju iz Cineplex bioskopa.

Na listi top deset najgledanijih filmova u Cineplexx bioskopima našlo se čak sedam domaćih filmova, i to ovim redosledom po broju gledalaca: ,,Toma“, ,,Južni vetar“, ,,Južni vetar: Ubrzanje“, ,,Čuvari formule“, ,,Nedelja“, ,,Montevideo, vidimo se“ i ,,Taxi bluz“.  Sasvim opravdano na ovoj listi našlo se i tri blokbastera nagrađenih nagradom Oskar, i to ,,Avatar: Put vode“, ,,Džoker“ i ,,Openhajmer“.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar