Onlajn verzija PlayUK festivala

|   Infotehno
Britanski savet saopštio je danas da je kao odgovor na pandemiju kovid-19 transformisao PlayUK festival inovativnosti i interakcije između umetnosti i tehnologije i da će sve sadržaje ponuditi putem interneta.

 

Izvor: FoNet

PlayUK onlajn verzija je osmišljena kao serija digitalnih događaja i svi su pozvani da nauče nešto novo i povežu se sa britanskim profesionalcima iz industrije video igara.

Tokom narednih pet meseci kroz različite video sadržaje i uživo predavanja na mesečnom nivou, svako ko je zainteresovan za gejming industriju igara i kreativnu ekonomiju može se priključiti.

Kao deo programa, svakog meseca Britanski savet će pružiti širok spektar besplatnih resursa, pružajući uvid i priliku svima da uče na daljinu.

Sadržaj obuhvata Masterclass radionice, 90-minutne sesije uživo sa vodećim kreativcima iz Velike Britanije. Predavanja će se održavati poslednje srede svakog meseca.

Sesije su besplatne, a za one koji su propustili priliku da se pridruže imaće priliku da pogledaju snimke.

Posetiocima su na raspolaganju i kratki intervjui sa stručnjacima iz Velike Britanije, kao i tekstovi i intervjui usmereni na trenutne trendove u kreativnoj industriji

PlayUK je platforma Britanskog saveta koja ima za cilj da ponudi pristup novim veštinama i znanju i ojača interakciju umetnosti i tehnologije, uz povezivanje profesionalaca iz Velike Britanije i zemalja zapadnog Balkana.

Taj program se bavi temama kao što su programiranje, gejming, virtualna stvarnost, proširena stvarnost, animacija, interaktivni sadržaj i narativni dizajn.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar