Partizan na putu da dovede novog plejmejkera

|   Sport
Crno-beli žele Miler-Mekintajera. Ovom Amerikancu naš region nije nepoznat. Prošlu sezonu je igrao za Cedevita Olimpiju, gde je imao prosečan učinak od 14, poena, 3,8 skokova i 5,1 asistencija po utakmici. Vest o tome da crno-beli žele Miler-Mekintajera preneli su grčki mediji, koji još javljaju da bi on u timu mogao da zameni još jednog stranca, koji će napustiti tim.
Foto: Youtube print screen

 

Posle sjajnih rezultata u prekinutoj sezoni, Partizan je već odlučio da zadrži trenera i okosnicu tima za jesen, ali i pored toga crno-beli tragaju za novim pojačanjima. Među njima se posebno izdvojio Kodi Miler-Mekintajer, košarkaš koji bi mogao da unese konkurenciju na mestu plejmejkera.

Ovom Amerikancu naš region nije nepoznat. Prošlu sezonu je igrao za Cedevita Olimpiju, gde je imao prosečan učinak od 14, poena, 3,8 skokova i 5,1 asistencija po utakmici. Vest o tome da crno-beli žele Miler-Mekintajera preneli su grčki mediji, koji još javljaju da bi on u timu mogao da zameni još jednog stranca – Korija Voldena.

Partizan je i ranije hteo da dovede američkog pleja. Miler-Mekintajer je igrao još i za Zenit i Parmu. Karijeru je počeo u američkoj koledž ligi.