Partizanov plan priprema, zanimljivi pripremni dueli

|   Sport
Crno-beli će u svojoj dobro poznatoj bazi u Beleku odigradi i nekoliko kontrolnih mečeva, među kojima neće biti duel sa Šahtjorom iz Donjecka, kaji je ipak otkazan za neku drugu proliku. Crno-belima će rival na početku biti drugi Šahtjor, iz Soligorska 17. januara.
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana prekidaju zimski odmor osmog januara, kada će prvi strateg tima Aleksandar Stanojević obaviti prozivku igrača. Tri dana kasnije ekipi će se u Zemunelu priključiti fudbaleri iz inostranstva, a radu u Beogradu je planiran do 15. januara. Ekipa će nakon toga kreneti put Turske gde će provesti  dve nedelje.

Partizan će u svojoj dobro poznatoj bazi u Beleku odigradi i nekoliko kontrolnih mečeva, među kojima neće biti duel sa Šahtjorom iz Donjecka, kaji je ipak otkazan za neku drugu priliku. Crno-belima će rival na početku biti drugi Šahtjor, iz Soligorska 17. januara.
Umesto kluba iz Donjecka Partizan će igrati sa Rubinom iz Kazanja, sa kojim su u poslednjem trenutku stupili u kontakt i meč će biti odigran 21. januara, a 28. januara, dan pred povratak u Beograd, Partizan će odigrati dve utakmice. 
U prepodnevnim časovima je zakazana provera sa slovačkom ekipom Senica i taj duel je potvrđen, dok se u poslepodnevnim časovima pregovara o meču sa Dinamom iz Moskve. U slučaju neuspešnih pregovora sa ruskim timom, crno-beli će igrati protiv Mure iz Slovenije

Podsetimo, fudbaleri Partizana otišli su na zimsku pauzu posle sedam uzastopnih prvenstvenih pobeda, ali i sa čak devet bodova zaostatka za liderom i najvećim rivalom Crvenom zvezdom.