Poketino u Bajernu, koliko je realno?

|   Sport
Bajernov tim trenutno vodi pomoćni trener Hans Flik, ali se očekuje da će u najkraćem roku uprava kluba kontaktirati čuvenog trenera i ponuditi mu saradnju. Fudbalski velikan iz Minhena nedavno je zbog slabih rezultata otpustio Niku Kovača, a poslednja dešavanja u Totenhemu, gde je Murinjo zamenio Poketina, učinila su da argentinski trener postane prvi kandidat za upražnjeno mesto.
Foto: Fonet

 

Maurisio Poketino je među najozbiljnijim kandidatima za novog trener Bajerna, prenose nemački mediji.

Fudbalski velikan iz Minhena nedavno je zbog slabih rezultata otpustio Niku Kovača, a poslednja dešavanja u Totenhemu, gde je Murinjo zamenio Poketina, učinila su da argentinski trener postane prvi kandidat za upražnjeno mesto.

Bajernov tim trenutno vodi pomoćni trener Hans Flik, ali se očekuje da će u najkraćem roku uprava kluba kontaktirati čuvenog trenera i ponuditi mu saradnju.

Poketino je Totenhem vodio poslednjih pet godina, a prošle sezone je ova ekipa igrala i finale Lige šampiona. Čuveni trener možda i neće žuriti sa novim angažmanom. Prema ugovoru koji je imao sa klubom iz predgrađa Londona, Totenhem je u obavezi da mu u ratama isplaćuje 12,5 miliona funti ako tri meseca nakon otkaza ne pronađe novi angažman. U slučaju da preuzme neki tim, Sparsi više neće imati nikakve obaveze prema njemu.