Poznati mogući rivali Partizanu u pripremnim mečevima

|   Sport
Prvi plan je bio takav da crno-beli ne igraju kontrolne mečeve, ali se i to promenilo nakon što su saznali da će još domaćih timova iz Superlige u isto vreme trenirati na Zlatiboru. U vreme kada i Partizan, pripreme na Zlatiboru imaće Proleter, Javor, Spartak i još nekoliko domaćih ekipa, zbog čega je gotovo sigurno da su ovo i rivali crno-belih u kontrolnim mečevima.
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

 

Nakon što se završi aktuelna, pripreme za novu sezonu Partizan će odraditi u Srbiji, a već sada su poznata i imena mogućih protivnika u kontrolnim mečevima.

Zbog pandemije virusa korona crno-beli su odlučili da letnje pripreme obave na Zlatiboru i to iz dva dela – od 1. do 8. jula, a posle par dana boravka u Beogradu ponovo od 12. do 20. istog meseca.

Prvi plan je bio takav da ekipa trenera Save Miloševića ne igra kontrolne mečeve, ali se i to promenilo nakon što su saznali da će još domaćih timova iz Superlige u to vreme trenirati na istoj planini. U vreme kada i Partizan, pripreme na Zlatiboru imaće Proleter, Javor, Spartak i još nekoliko domaćih ekipa, zbog čega je gotovo sigurno da su ovo i rivali crno-belih u kontrolnim mečevima.

Aktulena sezona završiće se skraćenim takmičenjem u Superligi i utakmicama Kupa Srbije koje se igraju po ranijem rasporedu. Nova sezona krenuće već 25. jula, dok bi Partizan evropske kvalifikacije mogao da počne 4. ili 13. avgusta.