Radnički na debiju Kosanovića dočekuje neugodni Spartak

|   Sport
Novi strateg je okarakterisao narednog rivala kao voema perspektivan i razigran sastav i da njegovm novom timu predstoji puno posla u tom okršaju.
Foto: fkradnickinis.rs

Fudbaleri Radničkog ovog vikenda dočekiju ekipu Spartaka u meču šestog kola Superlige Srbije. Biće to duel u kome će Nišlije pokušati da nastave pobečnički niz pred svojim navijačima, pošto su od starta sezone upisali sva tri trijumfa. Ipak, ovaj duel će pre svega biti u znaku debija novog stratega vicešampoina Srbije Milorada Kosanovića.

Iskusni strateg je upozorio na kvalitet Subotičana koji se odlično oslikao u prošlonedljenom meču sa Crvenom zvezdom kada je Spartak u samoj završnici susreta ostao bez bodova. Kosanović je okarakterisao narednog rivala kao voema perspektivan i razigran sastav i da njegovm novom timu predtstoji puno posla u tom okršaju. Kosanović je ocenio da niškom timu neće biti lako ni zbog činjenica da je on nedavno stigo u klub i da je imao malo vrema da se upozna sa ekipom.  Iskusni strateg je na kraju istakao da je Japanac Noma povređen, dok  svi ostali konkurišu za meč i dodao da neće biti mnogo promena u statnih 11 u odnosu na mečeve koje je vodio njegov prethodnik Simo Krunić.
Radnički u međusobmim susretima ima dve vezane pobede nad Spartakom, dok je Kosanović u poslednjih osam mečeva sa Subotičanima, vodeći razne klubove, doživeo samo jedana poraz.
Utakmica šestog kola Supelige Srbije između Radničkog i Spartaka igra se u nedeljeu od 18.30 minuta na stadionu “Čair”.