Šapić posetio radilište na podvožnjaku koji će povezati dve strane Bulevara umetnosti

|   Info
Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić posetio je danas radilište na podvožnjaku koji će biti saobraćajna veza ispod železničkog koridora i povezati dve strane Bulevara umetnosti, čime će se značajno rasteretiti taj deo Novog Beograda, saopštio je Beoinfo.
Foto: FoNet/Beoinfo

 

Izvor: FoNet, Beoinfo

Šapić je istakao da će, kada budu zaživela sva četiri pravca, raskrsnica Bulevara umetnosti i Heroja sa Кošara postati jedna od najvažnijih u Novom Beogradu i značajno će rastereti Ulicu omladinskih brigada.

"Zato je ovaj tunel ispod pruge izuzetno strateški važan za saobraćaj na Novom Beogradu. Čitav ovaj proces je sada kompleksniji nego što je bio do pre par godina, jer je urađena pruga za brzi voz koja tuda prolazi, a potrebno je da se ne zaustavlja železnički saobraćaj", rekao je Šapić.

On je dodao da je javna nabavka završena i da se očekuje "da se ovih dana dobije izvođač".

Šapić je rekao da su gradske službe počele da raskrčavaju i čiste teren, a početak radova na izgradnji zavisiće od vremenskih uslova.

"Ukoliko vreme dozvoli to će biti i u toku zime", rekao je Šapić i dodao da će, kad radovi počnu u kontinuitetu, biti završeni za nešto manje od godinu dana.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar