Slavoljub Srnić se vratio u matični klub i već ima veliku sportsku želju (video)

|   Sport
"Gol Kelnu je obeležio moju dosadašnju karijeru i naravno da bih voleo da to ponovim protiv Milana. Međutim, nek se bilo ko upiše u strelce, samo da prođemo i napravimo još jedno čudo", rekao je prilikom potpisivanja ugovora povratnik u tim Zvezde Slavoljub Srnić.
Foto: FK Crvena zvezda

 

Crvena zvezda je predstavila još jedno pojačanje. To je povratnik u tim Slavoljub Srnić, koji je prve ozbiljne fudbalske korake napravio u klubu u koji se vraća posle angažmana u Las Palmasu.

28-godišnji krilni napadač je trenirao sa Zvezdom od početka novembra, a od oktobra je slobodan igrač, kada je raskinuo ugovor sa Las Palmasom. Crveno-beli kažu da se Srnić odlično pokazao na treninzima i zapao za oko Dejanu Stankoviću, a fudbaler koji je mnogo puta dokazao privrženost klubu je takođe imao veliku želju da ponovo obuče crveno-beli dres.

"Što se tiče emocija, za mene je Zvezda nešto posebno i osećam se kao da nisam ni odlazio iz kluba. Sve utakmice sam pratio, bio na vezi sa ljudima iz kluba i upućen u svaki detalj što se tiče svlačionice. Dakle - kao da sam bio tu sve vreme. Presrećan sam i daću sve od sebe da budem još bolji nego prethodna dva puta", rekao je Srnić prilikom potpisivanja ugovora.

Srnić je imao i posebnu novogodišnju želju, a koja je u vezi sa predstojećim Zvezdinim utakmicama:

"Gol Kelnu je obeležio moju dosadašnju karijeru i naravno da bih voleo da to ponovim protiv Milana. Međutim, nek se bilo ko upiše u strelce, samo da prođemo i napravimo još jedno čudo. U Novoj godini bih upravo to poželeo navijačima, klubu i sebi - da napravimo iskorak protiv Milana koji je izvanredna ekipa i prođemo ih. Ako smo pobedili Liverpul koji je te sezone osvojio Ligu šampiona, sve je moguće" optimistično je zaključio Srnić.

Slavoljub Srnić je sa Crvenom zvezdom potpisao ugovor na godinu dana.