Smart Battery Case futrola sa dodatnom baterijom za iPhone11 telefone

|   Infotehno
Iz Apple-a stiže futrola sa dodatnom baterijom koja povećava autonomiju iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max telefona za 50 odsto.
Foto: Apple promo

 

Apple je svojim korisnicima ponudio futrolu sa dodatnom baterijom za modele iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max. Futrola ima dodatnu bateriju koja produžava autonomiju telefona, po tvrdnjama Apple-a, za 50 odsto.

To je treća generacija futrola sa dodatnom baterijom američke kompanije. Prvo izdanje dodatka je bilo namenjeno iPhone 6s i iPhone 7 modelima, dok je prošle godine predstavljena verzija za iPhone XS seriju.

Ova futrola, za razluku od prethodnih modela, ima dugme na desnoj ivici za aktiviranje kamere iako je telefon zaključan. Kratki pritisak dugmeta pokreće beleženje fotografije, dok će duži pritisak pokrenuti snimanje QuickTake videa.

Smart Battery Case podržava Qi bežično i USB-PD brzo punjenje .

Futrola je dostupna u beloj, crnoj i peščano ružičastoj boji za iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max telefone. Crne i bele boje futrole su dostupne za iPhone 11 model. Cena Smart Battery Case futrole je 129 američkih dolara.

 

Foto: Apple promo

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar