Specijalna projekcija filma Ognjena Jankovića

|   Život
"Zlatni dečko" 14. januara od 20:30 časova u Cineplexx Niš bioskopu.
Foto: Cineplexx promo

 

Film Ognjena Jankovića imaće svoju specijalnu projekciju u Cineplexx Niš bioskopu u petak, 14. januara od 20:30 časova, najavljeno je iz ovog bioskopa.

Nakon projekcije, publici će se pokloniti i autorska ekipa ovog novog ostvarenja domaće kinematografije.

Denis Marković je talenatovani fudbaler koji veoma mlad dospeva u sam vrh svetskog fudbala, ali zbog problema sa karakterom ne uspeva da opstane na tom nivou. Nakon povratka u Beograd, njegov menadžer Čaki pokušava da mu pronađe novi klub, ali zbog njegove reputacije ne uspeva u tome. Denis polako zaboravlja na fudbal i koncentriše se na izlaske. Čaki upada u probleme zbog kockanja i primoran je da prebije svoj dug zelenašima Soniju i Džoniju menadžerskim pravima na Denisa. Soni i Džoni zatiču Denisa u očajnom fizičkom i psihičkom stanju. Pokušavaju da ga dovedu u red, ali Denis odbija bilo kakvu saradnju. U trenutku kad Soni i Džoni razmišljaju da odustanu, iz zatvora izlazi njihov drugar Maki, koji je poznat po svom nezgodnom karakteru. Maki postaje Denisov čuvar i stalni pratilac. Njih dvojica od starta ulaze u otvorenu borbu, ali malo po malo, Maki uspeva da dopre do Denisa svojim netradicionalnim metodama. Denis se vraća u formu i dobija šansu u srpskom prvoligašu. Nakon spektakularne partije u dresu novog kluba ponovo dolazi u centar medijske pažnje. Novi problem se javlja kad zapada za oko iskaljenom menadžeru Omeru, koji ne preza ni od čega da dođe do onoga što želi, sadržaj je filma.

U glavnim ulogama našli su se: Denis Murić, Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Ljubomir Bulajić, Jovana Gavrilović, Alisa Radaković, Vladimir Kovačević, Tihomir Stanić i Strahinja Blažić. Scenario su pisali Vuk Ršumović, Aleksa Ršumović i Ognjen Janković, dok režiju potpisuje Ognjen Janković.

Ulaznice za specijalnu projekciju filma su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš  bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.