Srpski golman i Sevilja pred konačnim dogovorom

|   Sport
Odlični čuvar mreže neće produžiti saradnju sa Eibarom, tako da će na kraju aktuelne sezone napusti ovaj španski klub kao slobodan igrač.
Foto: fss.rs

Marko Dmitrović na dobrom je putu da napravi novi veliki iskorak u svojoj karijeri. Srpski čuvar mreže neće produžiti saradnju sa Eibarom, tako da će na kraju aktuelne sezone napusti ovaj španski klub kao slobodan igrač.

Dmitrović je na ovaj korak odlučio zbog velikog interevanja drugih klubova u Primeri. On je svojim odličnim izdanjima na golu Eibara privukao pažnju Velansije, Real Sosijedada, međutim portal ''Estadio Deportivo'' prenosi sazanja da će naredna destinacija našeg čuvara mreže biti Sevilja. 

Trenutno su golmani tima iz Andaluzije Tomas Vaclik i Bono, ali se očekuje da Čeh narednog leta napusti klub. To bi omogućilo Dmitroviću da se bori za mesto prvog čuvara mreže u klubu. 

Podsetimo, Dmitrović je ponikao u Crvenoj zvezdi, gde nije dobio pravu šansu, a zatim se preko Ujpešta, Čarltona i Alkorkona ustalio na golu Eibara, u kom je od leta 2017. godine.