U reprezentaciju vraćeni Nastasić i Milivojević, Pavkov umesto Prijovića

|   Sport
Kao što je ranije i najavljeno, u nacionalnu selekciju su vraćeni Matija Nastasić i Luka Milivojević. Ova dvojica igrača su zbog sukoba sa bivšim selektorom Mladenom Krstajićem propustili sve utakmice u proteklih godinu dana. U odnosu na raniji sastav nacionalnog tima, pozvan je Milan Pavkov umesto Aleksandra Prijovića, a tu su i desni bek Zvezde Marko Gobeljić i do nedavno mladi fudbaler Boris Radunović.
Foto: Fonet

 

Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković objavio je spisak igrača na koje računa u utakmicama sa Portugalijom i Luksemburgom. Kao što je ranije i najavljeno, u nacionalnu selekciju su vraćeni Matija Nastasić i Luka Milivojević.

Ova dvojica igrača su zbog sukoba sa bivšim selektorom Mladenom Krstajićem propustili sve utakmice u proteklih godinu dana. U odnosu na raniji sastav nacionalnog tima, pozvan je Milan Pavkov umesto Aleksandra Prijovića, a tu su i desni bek Zvezde Marko Gobeljić i do nedavno mladi fudbaler Boris Radunović.

Reprezentacija Srbije:

Golmani: Marko Dimitrović, Predrag Rajković, Boris Radunović.
Odbrana: Antonio Rukavina, Marko Gobeljić, Uroš Spajić, Nikola Milenković, Nikola Maksimović, Matija Nastasić, Stefan Mitrović, Aleksandar Kolarov, Filip Mladenović.
Sredina terena: Nemanja Matić, Luka Milivojević, Nemanja Maksimović, Saša Lukić, Mijat Gaćinović, Darko Lazović, Filip Kostić, Nemanja Radonjić, Dušan Tadić, Adem Ljajić, Sergej Milinković-Savić.
Napad: Aleksandar Mitrović, Luka Jović, Milan Pavkov.

Srbija sa Portugalom igra na stadionu "Rajko Mitić" 7. septembra. Utakmica sa Luksemburgom igraće se tri dana kasnije na gostujućem terenu.