Utisci posle Portugala i napad na polufinale Kupa

|   Sport
Niški tim u polufinalnom okršaju Čelendž kupa očekuje veoma jaka ekipa hrvatske Lokomotive, a mečevi su zakazani za početak aprila. U međuvremenu rukomešatšice Naise će pokuašati da izbore plasman i u polufinale domaćeg kupa.
Foto: Tv Kopernikus

Rukometašice Naise nedavno su postigne svoj najveći evropski uspeh od osvajanja trofeja u Čelendž kupu 2007. godine. Niški tim je izborio plasman u polufinale ovog takmičenja nakon i više neko uzbudljivog izazova u portugalskom Funšalu gde su u dvomeču četvtfinala ubedljivo savladale ekipu Maderie.

Niški tim u polufinalnom okršaju Čelendž  kupa očekuje veoma jaka ekipa hrvatske Lokomotive, a mečevi su zakazani za početak aprila. U međuvremenu rukomešatšice Naise će pokuašati da izbore plasman i u polufinale domaćeg kupa. Taj izazov očekuje ih u petak od 20.30 minuta na terenu Medicinara u Šapcu. 

Senku na novi uspeh Naise na evropskoj sceni bacio je discpiplinski postupak protv niškog kluba, a razlog je javno iznišenje nezadovoljastva suđenjem trojice arbira. Dugogodišnji tehnički direktor Naise Slobodan Dimitirijević nije mogao da sakrije emocije posle, kako kaže, novog pokušaja pojedinih ljudi da omalovaže sjajne rezultate Naise u aktulenoj sezoni.

Nadajmo se da će Naisa upeti da se izbori sa ovim problemom i da će imati dovoljno snage za uspešnu završnicu sezone na sva tri fronta.