Vučić: Posle toliko godina postavlja se pitanje poverenja

|   Info
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je posle taktičke vežbe "Vihor 2024" na poligonu "Pešter" da se danas navršava 11 godina od potpisivanja Briselskog sporazuma, a da Zajednica srpskih opština i dalje nije formirana i da se posle toliko godina postavlja pitanje poverenja.
Foto: buducnostsrbijeav

 

Izvor: FoNet

"Danas je 11 godina od usvajanja Briselskog sporazuma, 11 godina u kojima se Srbija razvijala i napredovala brže od drugih, ali i 11 godina brutalnih neistina terora laži koje su nad nama sprovodili i prištinsko rukovodstvo i Evropska unija", istakao je Vučić.

On je rekao da nema ko nije reagovao na privođenje troje ljudi na administrativnom prelazu, a da na to što srpska roba ne može već 10 meseci da uđe na Kosovo "ćute kao zaliveni" i da nema ni saopštenja kada pretuku ili uhapse Srbe na Kosovu.

"Kažete strašan je problem, jedan je bio pripadnik takozvane Oslobodilačke vojske Kosova, ovog drugog zadržali 24 sata, ne znam zbog čega i to je bio najveći problem na svetu, ali dobro, sa tim licemerjem, dvoličjem, odvratnim pristupom prema jednoj slobodarskoj zemlji, na to ćemo morati da se naviknemo i to se neće promeniti".

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar