Za list "Marka" Đoković je Robin Hud svetskog tenisa

|   Sport
"Đoković ima konstantnu želju da pomaže drugima", navodi "Marka". Srpski teniser se tokom pandemije koronavirusa založio za svoje slabije rangirane kolege. On je tokom pandemije pomagao Srbiji, Španiji i Italiji, velikodušnim donacijama, koje su pojedinačno dostizale i milion evra. Pomogao je da se šest turnira u Srbiji održe i bio je sponzor nedavno na turniru u Vest Palm Biču, podsećaju u španskim novinama.
Foto: Teniski savez Srbije

 

Španska "Marka" objavio je zanimljiv tekst o najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću. Ovaj list navodi da je Đoković Robin Hud svetskog tenisa.

"Đoković ima konstantnu želju da pomaže drugima", navodi "Marka".  Srpski teniser se tokom pandemije koronavirusa založio za svoje slabije rangirane kolege. Slabije plasirani teniseri će dobiti pomoć, koja će dostići i 8.000 evra, podseća se u članku.

Novak je već četiri godine predsednik Organizacije igrača i konstatno se zalaže za njihovu pomoć, a nedavno je predložio da se povećaju i nagrade na Grend slem turnirima.

Đoković je tokom pandemije pomagao Srbiji, Španiji i Italiji, velikodušnim donacijama, koje su pojedinačno dostizale i milion evra.

Pomogao je da se šest turnira u Srbiji održe i bio je sponzor nedavno na turniru u Vest Palm Biču.