Radnički na oporavku i prepremama u Brzeću

|   Sport
Ekipa vicešampiona Srbije je otputovala na planinu kako bi se ekipa regenerisala pred zgusnut raspored u finišu jesenjeg dela sezone.

Ekspedicija Fudbalskog kluba Radnički u ponedeljak je otputovala u Brzeće, gde će ostati do petka i obaviti mini-pripreme za nastavak sezone tokom reprezentativne pauze.

Radnički u subotu nije odigrao utakmicu 16. kola Superlige Srbije protiv Proletera u Novom Sadu zbog toga što je stomačni virus „pokosio“ 12 njegovih prvotimaca. Baš iz tog razloga je i doneta odluka da se ode na planinu kako bi se ekipa regenerisala pred  zgusnut raspored u finišu jesenjeg dela sezone.

Trener ekipe Milorad Kosanović istiće da je situacija mnogo bolja nego pre nekoliko dana . On je rekao da će boravak na planini ubzati oporava ekipe I ddač tim napuiti baterije za utakmice od velikog značaja u narednom periodu  Istkusni strateg je dodao da je veoma je bitno da  pozicije koje vode u Evropu nisu daleko I da se nada da će ekipa u nastavku prvenstva biti ravnopravna u borbi za izlazak na međunarodnu scenu.
Radnički će naredni meč u Superligi Srbije odigrati protiv Crvene zvezde 22. ili 23. novembra na stadionu Čair.