Stanojević: Očekujem pet promena u timu, oprezno u Čajetini

|   Sport
"Biće pet novih igrača u ekipi. Asano je u dobrom stanju, za Sadika čekamo poslednji izveštaj doktora. Ako budu zdravi biće obojica u sastavu. Ne kalkulišemo ništa", poručio je Stanojević.
Foto: Fonet

Fudbaleri Partizana žele da nastave pobeničkim kolosekomo. Nakon uspešno odraženog evropkog zadatka u Moldaviji, crno-bele očekuje gostovanje ekipi Zlatibora.
Partizan dočekuje ovaj susret posle 120 minuta borbe sa Sfintulijem i upravo zbog toga trener Aleksandar Stanojević najavljuju promene u timu za nedeljni meč u Čajetinu.

Sigurno ćemo rotirati, možda će Denis Stojković dobiti šansu od 1. minuta, videćemo još. Moramo da rotiramo da bi se svi osećali kao deo Partizana. Biće pet novih igrača u ekipi. Asano je u dobrom stanju, za Sadika čekamo poslednji izveštaj doktora. Ako budu zdravi biće obojica u sastavu. Ne kalkulišemo ništa", poručio je Stanojević. 

Povratnik na klupu crno-belih ističe da je pratio neke mečeve Zlatibora i podvukao da un ašoj ligi nema slabih protivnika.

"Gledao sam njihove utakmice kada su izgubili protiv Čukaričkog, gledao sam i našu pripremnu utakmicu protiv njih u Užicu. Malo su se konsolidovali. Vukić je opasan napred, ali da ne spominjem, obično kad spomenem nekoga on da gol. Svaka ekipa u našoj ligi može da bude opasna, spremili smo se", istakao je Stanojević. 

Stanojević se potom osvrnuo i na trenutni igrački kadar i istakao da su crno-belima neophodna još neka pojačanja.

“Nadam se da će biti više od jednog pojačanja, uvek nam trebaju pojačanja, mislim da su nam neophodna i željno čekam da dovedemo nekoga. Savo je bio duži period tu, napravio je selekciju, ali što se mene tiče potrebno mi je još igrača. Sačekaćemo”, ističe trener crno-belih.
Utakmica je između Zlatibora i Partizana na programu u nedelju od 19 časova.