Novi stanarski sektor - sektor 11

|   Info
Rešenjem o određivanju javnih parkirališta na teritoriji grada Niša Gradske uprave za komunalne delatnosti i inspekcijske poslove određen je novi stanarski sektor- Sektor 11.
Foto: televizija Kopernikus

 

Stanari u okviru sektora 11 mogu u nedostatku slobodnih parking mesta za propisno parkiranje ispred svojih stambenih jedinica, koje se nalaze van zone naplate, kupiti povlašćenu stanarsku kartu za sektor 11 i koristiti je za parkiranje na Humanitarnom parkingu, koji je u zelenoj zoni kontrole i naplate parkiranja, s prilazom iz ulice Branka Krsmanovića, saopšteno je iz JKP "Parking servis" Niš.

Cena mesečne stanarske karte za Zelenu zonu iznosi 500 dinara i omogućava stanarima parkiranje bez vremenskog ograničenja.

Sektoru 11 pripadaju ulice:
Pariske komune 2-12 i 19-25
Branka Krsmanovića 33-59
Krivi Vir – svi brojevi
Krive livade – svi brojevi
Narodnih heroja – svi brojevi
Elektronska – svi brojevi
Vizantijski bulevar 2-22
Romanijska 1-19

Humanitarni parking pripada drugoj, zelenoj zoni i mogu ga koristiti svi, ne samo stanari  sektora 11, koji žele da parkiranjem na ovom mestu doniraju sredstva u humanitarne svrhe. Cena usluge parkiranja iznosi 45 dinara po započetom času. Parkiranje se plaća slanje SMS-a na broj 9182 ili korišćenjem aplikacije Parking servis za plaćanje usluge korišćenja parking mesta. Takođe, moguće je kupiti i višesatnu parking kartu.

Plaćanjem parkiranja na ovom parkiralištu donirate sredstva u humanitarne svrhe.