Vučić čestitao Putinu Dan Rusije

|   Info
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas prijemu u Ambasadi Ruske Federacije povodom obeležavanja Dana Rusije i tom prilikom uručio ambasadoru Aleksandru Bocan-Harčenku čestitku za predsednika Rusije Vladimira Putin, sa željama da nastavi da vodi zemlju putem blagorodne budućnosti.
Foto: FoNet/Vlada/Slobodan Miljević

 

Izvor: FoNet

Viševekovna tradicija bratskih odnosa naših zemalja, isprepletane sudbine naših naroda i vrednosti koje delimo, predstavljaju čvrstu osnovu za dalje jačanje strateškog partnerstva, zasnovanog na međusobnom poštovanju i poverenju, naveo je Vučić.

Ostajem lično posvećen razvoju čvrstog prijateljstva i svestrane saradnje Srbije i Rusije, dodaje se u čestitki Vučića, saopštila je pres služba predsednika Republike.

Prijateljstvo srpskog i ruskog naroda karakteriše i međusobna solidarnost, što je potvrđeno i tokom pandemije KOVID-19. Srbija neće zaboraviti velikodušnost Rusije i nesebičnu pomoć u borbi protiv tog savremenog izazova, naglasio je Vučić

Vučić je zahvalio Rusiji i Putinu za aktivnu podršku državnim i nacionalnim interesima Srbije i njenoj politici mira, u korist stabilnosti regiona.

Foto: FoNet/Vlada/Slobodan Miljević