Sanogo se predstavio, sledi put u Belek

|   Sport
Ekipu šampiona Srbije u petak očekuje put na drugi deo priprema, a tokom jedinog treniga u Beogradu nakon povratka sa Kirpa, stučni štab i igrači su imali priliku da se upozanju sa najnovijim pojačenjem.
Foto: crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde nedavno su stavili tačku na prvi deo priprema na Kipru, a posle tri dana boravka u Beogradu ekspedicija prvaka Srbije će ponovo krenuti na dalek put. U petak novi trener Dejan Stanković vodi svoju ekipu na završni, dvonedeljni deo priprema u turski Belek.
Zvezda će u sledeće dve nedelje u Turskoj imati šest ozbiljnih fudbalskih ispita. Već u ponedeljak je prvi kontrolni meč protiv poljske Gdinje, a zatim slede prijateljske utakmice sa Vardarom (29. januar), Ludogorecom (1. februar), Celjem (2), slovačkom Dunajskom Stredom (5) i Aktobeom iz Kazahstana (6). 
Inače, fudbaleri Zvezde odradili su u četvrtak jedini trening u Beogradu. To je bila prilika da se stučni štab kao i tabor igrača upozna sa prvim zimskim pojačanjem Sekuom Sanogom. Fudbaler iz Obale Slonovače je tom prilikom pokazao da je u dobrom fizičkom stanju iako je preskočio prve dve nedelje priprema.