Vučić: Ne plašim se nemira, već loših rezultata

|   Info
Vučić je ocenio da je Ministarstvo za izbore, glupa i sramotna ideja.
Foto: Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike

 

Izvor: FoNet

A to treba da srpovedemo mi, koji smo učestvovali na izborima, a oni ih bojkotovali, poručio je Vučić o platformi opozicionih stranaka uoči međupartijskog dijaloga.

Ne pada mi napamet, oni misle da će Tanja Fajon da me ubedi u to. Ovo je nezavisna i suverena zemlja, rekao je Vučić i ocenio da je to glupa ideja kao i "ministarstvo za nošenje kape".

Vučić je ukazao da postoje stranke koje ne žele posredovanje stranaca, pa će se možda razmatrati i mogućnost dva dijaloga.

Prete nekim nemirima. Nagledao sam se nemira, upada u skupštinu, nanošenja najtežih povrede policajcima i uvek sam ih čekao tamo gde su protestovali i nikada sa tim nismo imali problem, podsetio je Vučić.

Ne plašim se nemira, već loših rezultata, ukazao je on i dodao da na izborima narod odlučuje, ali "ako ih narod neće ne vrede im ni ministarstvo za kape".

Tražio sam da vidim izjavu Bakira Izetbegovića i ta izjava više govori o njemu, nego o narodima. Nikome takve izjave nisu potrebne, rekao je Vučić.

U ovoj zemlji je u redu da organizujete protiv Vučića, ali šta imate da protestujete protiv Vladimira Putina. Imate svakojakih ljudi, naglasio je on.