Zvezda spremna za start Superlige i duel sa Novim Pazarom

|   Sport
Dejan Stanković je u najavi utakmice sa Novim Pazarom rekao da je zadovoljan poslom koji je urađen na pripremama, ali i podsetio da na početku sezone ekipa tek treba da stekne uigranost. Zdravstveno stanje u Zvezdi je dobro, povređenih igrača nema, a duel sa Novim Pazarom obeležiće i očekivani nastupi nekoliko pojačanja, među kojima su najzvučnija imena povratnika Gelora Kange i Aleksandra Kataija.
Foto: FK Crvena zvezda

 

Crvena zvezda novu sezonu u Superligi Srbije počinje utakmicom sa Novi Pazarom na domaćem terenu. Šef stručnog štaba Dejan Stanković je otpimista i veruje da će njegovi igrači spremni izaći na teren stadiona "Rajko Mitić".

Stanković je u najavi utakmice sa Novim Pazarom rekao da je zadovoljan poslom koji je urađen na pripremama, ali i podsetio da na početku sezone ekipa tek treba da stekne uigranost.

"Krećemo u novu sezonu posle ozbiljnog rada na pripremama gde su momci odradili fenomenalan posao sa stručnim štabom i svima koji su bili tu. Očekujem da krenemo dobro, ipak, još uvek smo u fazi priprema. Igračima sam dao sedam dana duže odmora posle završetka prošle sezone, ali su dobro radili, tako da, mislim da će to, možda ne u ovoj, ali već u sledećoj utakmici da bude kako treba. Što se pripreme za meč tiče, najviše razmišljam o nama, to je kultura ovde. Naravno, radili smo analizu meča protiv Borca, sad u 17 časova imamo analizu i protivnika koji nam sledi. Obraćam pažnju naravno i na to, volim da budem dobro upoznat sa ekipom protiv koje igram. Što se Novog Pazara tiče, oni dolaze sa novim timom, uz novi sistem i znamo da se kod njih dosta toga izdešavalo", rekao je Stanković.

Zdravstveno stanje u Zvezdi je dobro, povređenih igrača nema, a duel sa Novim Pazarom obeležiće i očekivani nastupi nekoliko pojačanja, među kojima su najzvučnija imena povratnika Gelora Kange i Aleksandra Kataija.

"Ben i Gavrić su se u potpunosti vratili, tu su i Boaći i Pavkov, ali su i oni još malo sa strane, polako ih vraćamo. Što se Kataia tiče, on je pre dolaska na pripreme bio na odmoru skoro četiri nedelje. Ako ima problem, makar i minimalan, gledaćemo da ga ne napregnemo. On je zaista odradio fenomenalne pripreme. Ako bude spreman - igraće, ali moramo da budemo pažljivi, Katai je veoma značajan za nas. Nisam se čuo sa Božovićem i Milojevićem oko njega, ali video sam u novinama šta misle o njemu. On je ogromno pojačanje za nas, znamo šta može da pokaže na terenu i nadam se da će biti još bolji. Na nama je da ga nateramo da izvuče maksimum iz sebe", izjavio je šef stručnog štaba crveno-belih.

 

 

Dejan Stanković je pozvao sve koji mogu da pomognu SMS porukom na broj 1817 učestvuju u kaciji Fondacije "Delije" koja prikuplja novac za Srbe na Kosmetu.

Utakmica Crvene zvezde i Novog Pazara igraće se u subotu od 19.30 sati.

 

 

 

 

 

Foto: FK Crvena zvezda