Apel srpskim navijačima

|   Sport
Fudbalski savez Srbije pozvao je navijače da svoj tim protiv Švajcarske bodre u duhu fer pleja i pravila koja ne krše dostojanstvo igre.
foto: Fudbalski savez Srbije

„Zbog visokog rizika koji nosi duel sa selekcijom Švajcarske, molimo navijače da se pridržavaju uputstava i obaveštenja od strane domaćina šampionata, koji od prvog dana prvenstva daje posebnu podršku i iskazuje veliko poštovanje prema našim navijačima. Razlog više da na isti način uzvratimo bratskom ruskom narodu kako bi na taj način dali veliki doprinos njihovom naporu da Mundijal u Rusiji učine do sada najbolje organizovanim šampionatom. Zbog svega navedenog molimo naše navijače da ne unose na stadion transparente sa uvredljivim sadržajem koji bi povredio bilo čiji integritet,odnosno da uz sebe imaju samo zvanične navijačke rekvizite Fudbalskog saveza i zastave države Republike Srbije. Budimo svi ujedinjeni kao što su to naši igrači na terenu, ne odgovarajmo na moguće provokacije, pokažimo svetu da smo ljudi koji ovu igru ne zloupotrebljavaju u političke i bilo koje druge svrhe“, navodi se u saopštenju FSS.

Svetska fudbalska federacija kaznila je naš nacionalni savez sa 10 000 švajcarskih franaka zbog političkih poruka navijača na utakmici sa Kostarikom.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar