Dorada funkcionalnosti aplikacije NiCard

|   Info
Iz JKP Direkcija za javni prevoz grada Niša poručuju da je u proteklih nekoliko dana izvršena dorada određenih funkcionalnosti aplikacije za prikaz vremena dolaska vozila javnog prevoza na odgovarajuću stanicu.
Foto: televizija Kopernikus

 

Kako bi aplikacija funkcionisala ispravno, potrebno je da svi korisnici koji koriste aplikaciju NiCard odrade ažuriranje iste. Ažuriranje se može izvršiti nakon pretrage aplikacije NiCard na play store-u/app store, klikom na ,,Ažuriraj’’.

Nakon otvaranja aplikacije, prikazuju se stajališta u blizini korisnika, sa autobusima koji su na liniji i koji tu prolaze. Odabirom željenog stajališta, osim preostalog vremena do dolaska autobusa na stajalište sistem prikazuje i broj preostalih stajališta.

Ukoliko se pak korisnik nalazi na početnom stajalištu, gde još uvek nema prijavljenih vozila, korisnik se putem linkova prikazanih u delu ’’ostalo’’ direktno šalje na sajt JKP Direkcije za javni prevoz grada Niša, gde može izvršiti uvid u važeći red vožnje.

Iz JKP Direkcija za javni prevoz grada Niša dodaju da je korisnicima osim navedenih novina ponuđeno i da odaberu osvetljenje ekrana, u delu podešavanja aplikacije, klikom na ’’Tema’’, gde se vrši odabir tamnog odnosno svetlog pozadinskog osvetljenja.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar