Dve akcije Saveza za rekreativni sport Niša

|   Život
„Rekreativni dan“ održaće se na multifunkcionalnom strelištu „Malča“ u subotu, 23. septembra, a „Svi u prirodu“ na Babinom zubu (vodopad Bigar) u nedelju, 24. septembra.
Foto: televizija Kopernikus

 

“Nastavljamo sa realizacijom akcije ‘Svi u prirodu’. Nišlije ove nedelje 24.9.2023. godine mogu da provedu lep sportsko-rekreativni dan na Babinom zubu-vodopad Bigar”, poručuju organizatori.
Polazak  je u 7 sati sa autobuskog stajališta kod glavnog ulaza u Tvrđavu.
Predviđene aktivnosti su pešačka tura i sportsko-rekreativne aktivnosti.
Mesto se, po regresiranoj ceni od 1.000 dinara može rezervisati u poslovnici „Trans D“, na Bulevaru 12. februar 35, preko puta pomoćne autobuske stanice, radnim danima od 7 do 16 sati i subotom od 7 do 12 sati.

Program „Rekreativni dan“ realizovaće se na Multifunkcionalnom terenu „Malča“ – „Safari klub“ u subotu 23.9.2023.. godine.
Učesnici će se takmičiti u više disciplina - dve discipline sa oružjem i nekoliko timskih igara, najavljeno je iz Saveza za rekreativni sport Niša.
Svi zainteresovani mogu da se prijave na telefon 060/3599888 (Jelena) do petka 22.9.2023., naprave svoju petočlanu ekipu (žensko-mušku, mušku ili žensku).
Kotizacija po osobi iznosi 500 dinara, odnosno po ekipi 2.000 dinara.
Dolazak na strelište „Malča“ i potvrda prijavljenih ekipa zakazuje se za 10:30 nakon čega počinje takmičenje, nadmetanje i zabava. Na kraju takmičenja biće dodela medalja za prve tri najbolje ekipe, najavili su organizatori uz napomenu da je svaki učesnik osiguran, a uz vođu puta i rekreatora obezbeđen je i lekar.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar