Hitna: Dvoje upucano, nađen tinejdžer u teškom stanju

|   Info
Sinoć su upucane dve osobe na Zvezari, dok je jedan tinejdžer rano jutros pronađen u ulici Jurija Gagarina sa teškim telesnim povredama grudnog koša.

Kako je Tanjugu rekao portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac, Hitna pomoć zatekla je u 03.17 časova mladića (16) sa teškim telesnim povredama grudnog koša u Jurija Gagarina i prevezla ga u Urgantni centar. Nisu poznate okolnosti koje su dovele do povrede, ali se sumnja na pad sa visine.
Hitna pomoć intervenisala je u 22.51 časova u Pljevaljskoj ulici, gde je muškarac (31) zadobio prostrelnu ranu natkolenice, a žena (34) ustrelnu ranu stopala. Oboje su prevezeni u Urgentni centar.
U Beogradu su tokom noći zabeležene i dve saobraćajne nesreće u kojima su povređene dve osobe.
U ponoć je jedna devojka (15) povredjena u svojstvu pešaka u ulici Bratstva i jedinstva i odvezena u Univerzitetsku dečju kliniku Tiršova. U udesu u 20.06 na Avalskom putu povređen je motociklista (38).
Hitna pomoć protekle noći je intervenisala 100 puta, od kojih 18 na javnom mestu, dok je juče tokom dana intervenisala 152 puta, od kojih 66 na javnom mestu, dodao je Lutovac.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar