Mihajlović: Opozicija napada Vučića da bi zaustavila napredak Srbije

|   Info
Poptredsednica Vlade Srbije i funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović ocenila je danas da predsednika Srbije Aleksandra Vučića opozicija "napada u jeku diplomatske borbe za postizanje kompromisnog rešenja o kosovskom pitanju da bi zaustavila napredak Srbije u pokušaju da se domogne vlasti iz ličnih interesa".

Izvor: Beta

 "Neodgovorno je i protiv interesa građana to što pokušavaju da sakupe političke poene na najvažnijem pitanju za budućnost Srbije. Ali, to i ne čudi od onih koje zanimaju vlast po svaku cenu i lično bogaćenje, a ne napredak Srbije i dobrobit njenih građana. Jedino iznenađenje, i to neprijatno, jeste ko im se sve u tim napadima pridružuje", navela je Mihajlovićeva u saopštenju.

Ona ističe da Vučića najviše napadaju upravo oni koji su, svojim odlukama dok su bili na vlasti, doprineli tome da se pregovaračka pozicija Srbije po pitanju Kosova oteža.

"Oni koji nikad nisu imali nijedan predlog u vezi s Kosovom danas su prvi da kritikuju rešenja koja još nisu ni predložena. Znaju da gledaju u budućnost i predvide datum kad će biti referendum, ali su zaboravili pitanje koje su postavljali Međunarodnom sudu pravde i odgovor koji su dobili, kao i da su oni ti koji su izmestili pregovore iz Ujedinjenih nacija i stavili ih pod okrilje EU", navela je Mihajlovićeva.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar