Mihajlovićeva: E, svašta. Baš svašta

|   Info
Ministarka Zorana Mihajlović negirala je da je otkazala obilazak radova na Koridoru 11 zbog poziva predsednika na hitan razgovor zbog izjave o Vjerici Radeti.


Izvor: Beta

Reč je o izjavi da ne veruje u smenu poslanice Srpske radikalne stranke Vjerice Radete.

"E, svašta. Baš svašta", rekla je Zorana Mihajlović za list "Danas" od utorka, odgovarajući na pitanje da li je tačno da je iznenada otkazala obilazak deonice Ub-Lajkovac jer ju je predsednik Vučić zvao na "ribanje" zbog "izjave da ne veruje u smenu Vjerice Radete".

List piše i da ministarka ipak nije odgovorila na pitanje šta su onda razlozi otkazivanja ranije utvrđene obaveze, ako nije u pitanju poziv predsednika.

"Danas" navodi da je položaj Zorane Mihajlović u Srpskoj naprednoj stranci i u Vladi Srbije prvi put ozbiljno uzdrman, jer je predsednik države i SNS-a Aleksandar Vučić navodno ozbiljno ljut zbog njene izjave da i pored svih osuda na račun Vjerice Radete ne očekuje njenu smenu s mesta potpredsednice Skupštine Srbije.

Agenciji Beta je u Ministarstvu na čijem je čelu rečeno da je ministarka obilazak otkazala zbog državničkih obaveza, a TV N1 je prenela da je razlog tome jer je Zorana Mihajlović hitno pozvana na sastanak s predsednikom Vučićem.

List "Danas" navodi da im je u pres službi ministarke rečeno da je događaj "prosto otkazan" i da nije u vezi s pozivom predsednika Vučića.

Bilo je planirano da u ponedeljak ministarka obiđe deonicu puta Obrenovac-Ub, a potom i Lajkovac-Ljig. Na obe deonice je završeno 80 odsto radova, dok je završetak radova planiran za 25. decembar 2018.

Trenutno se na obe deonice radi završni sloj. Obe deonice su duge oko 25 kilometara. Glavni izvođač radova je kineska kompanija Sang Dong Hajspid, a za Lajkovac-Ljig glavni podizvođač je Energoprojekt.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar