Nastavlja se istraga smrti osamnaestogodišnjeg mladića iz Niša

|   Info
Istraga povodom smrti osamnaestogodišnjeg mladića Jovana Veselinovića iz Niša je u toku, a policija za sada ne isključuje nijednu mogućnost uzroka smrti.
Foto: televizija Kopernikus

 

Nakon četiri dana potrage njegovo beživotno telo pronađeno je na zapuštenom starom gradilištu u ulici Branka Krsmanovića.

Nišlije i dalje strahuju šta bi mogao da bude uzrok smrti nesrećenog mladića i svi se pitaju zašto se te kobne noći našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Nadležni kažu da je istraga u toku i da se utvrđuju sve okolnosti koje su dovele do tragedije.

Pretpostavlja se da je mladić pao sa jednog od balkona ili prozora zgrade koja je više od jedne decenije u izgradnji. Građani koji žive u blizini kažu da su godinama u strahu jer je ulica noću neosvetljena, a objekat neobezbeđen.

Policija i prijatelji su se odmah po prijavljivalnju Jovanog nestnka organizovali i krenuli u portagu. Danonoćno su tragali,  ali niko nije očekivao ovako tragičan kraj. Iz umetničke škole koju je pohađao kažu da je zauvek otišao jedan vedar i lepo vaspitan mladić pred kojim je bila budućnost.

Iz porodice je stigao apel pojedinim medijima da neobjavljuju dezinformacije i time dodatno nanose bol za izgubljenim Jovanom.