NURDOR humanitarni teniski turnir u Nišu

|   Sport
Naissus open, četvrti humanitarni teniski turnir, igra se 8. i 9. jula na terenima Teniske akademije Živković u Nišu. Čitav nagradni fond turnira biće usmeren organizaciji NURDOR.
Foto: Naissus open

 

Izvor: Naissus open

Nakon uspešne tri organizacije humanitarnog teniskog turnira na kojima su prikupljena značajna sredstva za organizaciju NURDOR, na redu je novi, četvrti turnir Naissus open.

Kao i prethodne godine turnir će trajati dva dana, 8. i 9. jula, a kao i do sada na njemu mogu učestvovati svi  zainteresovani. Prijave za turnir mogu se poslati na mejl naissusopen@gmail.com, a uz kotizaciju od 1.000 dinara, pravo učešća imaju svi zainteresovani.

Takođe, kao i ranijih godina, moguće je, a i poželjno, da kompanije koje žele da uplate donaciju organizaciji NURDOR, i na taj način pomognu nagradni fond turnira, pošalju mejl ili kontaktiraju sa organizatorom putem društvenih mreža na instagramu (@naissusopenofficial) ili na fejsbuku –  Humanitarni teniski turnir “Naissus Open” . 

Pobedu na prvom HTT Naissus openu održanom 2019. godine, odneo je teniski sudija iz Prokuplja Marjan Angelovski, koji je u finalu savladao golmana malog fudbala iz Niša, Pavla Pavlovića. Trijumf na drugom turniru ostvario je Milan Kocić, radnik Leonija i rekreativni teniser iz Niša. Milan je u finalu savladao, Aleksandra Stojanovića, studenta iz Niša, dok je treći turnir osvojio nekadašnji teniser Luka Vasiljković savladavši u finalu studenta Vukašina Vasića. Finalni okršaj trajao je nešto više od jednog sata i 45 minuta, a Vasiljković je slavio sa 7:6, 1:6, 10:5.

 

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar