Onlajn Konferencija kreativnih industrija KreNI6 od 27. do 30. novembra

|   Info
Konferencija kreativnih industrija KreNI6 održaće se od 27. do 30. novembra u onlajn formatu. Otvaranje je zakazano za 27. novembar u 10h u Naučno tehnološkom parku u Nišu.
Foto: Pixabay


Organizatori najavljuju da će Konferenciju otvoriti Snežana Andrić, predsednica Mladih ambasadora, Jan Lundin, ambasador Švedske u Srbiji i Milan Ranđelović, direktor Naučno tehnološkog parka

Putem video poruka obratiće se ambasadorka Portugala u Srbiji, Virdžinija Pina, ambasador Francuske u Srbiji, Žan Luj Falkoni, ambasador Austrije u Srbiji, Nikolaus Luteroti, ambasador Izraela u Srbiji Yahel Vilan i direktorka Italijanskog instituta u Srbiji, Paola Kordone.

Nakon pozdravnih obraćanja najavljen je  program „KreNI talks Digital Disruption“ gde će se kroz iskustva iz Portugala, Švedske, Izraela i Austrije saznati kakve promene tehnologije poput virtuelne realnosti, AI, robotike, blokčejna, data science, IoT donose tradicionalnom shvatanju privrede i društva i kako će redefinisanti razne sfere života.

Otvaranje konferencije i program „KreNI talks: Digital Disruption“ otvoreni su za sve i biće dostupni na sajtu www.kreni.org i društvenim mrežama KreNI konferencije.