Partizan takmičarsku godinu završava u Veneciji (video)

|   Sport
Trener Filipovski kaže da su kraću pauzu u takmičenjima iskoristili za treninge i da je zadovoljan radom svojih košarkaša u tom periodu. Iako su već obezbedili plasman u Top 16 fazu evropskog takmičenja, crno-beli poručuju da im je želja da godinu završe na najbolji mogući način. Utakmica se igra u utorak od 20.30h u Veneciji.
Foto: KK Partizan / Dragana Stjepanović

 

Košarkaški tim Partizana 2020. godinu završava u Veneciji, gde će igrati ranije odloženi meč Evrokupa.  

Iako su već obezbedili plasman u Top 16 fazu evropskog takmičenja, crno-beli poručuju da im je želja da godinu završe na najbolji mogući način.

Trener Filipovski kaže da su kraću pauzu u takmičenjima iskoristili za treninge i da je zadovoljan radom svojih košarkaša u tom periodu.

"Iako ovaj meč ništa ne odlučuje, potrebna nam je jedna jaka utakmica i ovo će nam dobro doći. Venecija je tim koji diže svoju formu, ima iskusnog trenera, kao i igrače koji su više godina u klubu. Menjaju odbrane i često igraju po 20-25 minuta zonu. Iskoristićemo ovaj meč za naše uigravanje", rekao je za klupski sajt trener Partizana Sašo Filipovski.

 

 

O meču je govorio i Markus Pejdž. Bek crno-belih je poručio da je dobra igra u Veneciji važna kao odrednica za nastavak takmičenja u Evrokupu i ABA ligi.

"Dobra je prilika pred nama da izađemo na teren snažno i da pokažemo sve ono što smo tokom ove pauze radili na treningu. Iako smo obezbedili plasman u Top 16, ova utakmica je važna za nas kao odrednica za nastavaka takmičenja u Evrokupu i regionalnoj ligi", izjavio je Pejdž.

Utakmica se igra u utorak od 20.30h u Veneciji.

 

 

Foto: KK Partizan / Dragana Stjepanović