Repertoar Cineplexx bioskopa u Nišu od 16. do 22. maja

|   Život
Ovu nedelju u Cineplexx bioskopu obeležiće povratak planetarno poznate akcione franšize „Pobesneli Maks” i specijalan događaj za sve posetioce.
Foto: televizija Kopernikus

 

U sredu, 22. maja od 20.30 časova na programu je specijalan Blockbuster Night događaj koji će biti organizovan u svim Cineplexx bioskopima u Srbiji. Piće dobrodošlice očekuje sve posetioce od 19.30 časova, a poklon poster i specijalni pokloni za najsrećnije zagrejaće atmosferu pred ovaj dugoočekivani film, najavljeno je iz Cineplexx-a.

Na programu su i naslovi:

„ABIGEJL“ – Nakon što je grupa kriminalaca u pokušaju kidnapovala dvanaestogodišnju balerinu, ćerku moćnika iz podzemlja, sve što treba da urade kako bi dobili 50 miliona dolara otkupa jeste da je sačuvaju tokom noći. U izolovanoj vili, jedan po jedan, otmičari počinju da nestaju i na najužasniji način shvataju da su zatvoreni sa ne baš običnom devojčicom. Rediteljski dvojac, koji stoji iza zastrašujućih hit horor filmova kao što su „Spremna ili ne“, „Vrisak“ (iz 2022.) i „Vrisak VI“, stiže nam britka, krvožedna, nova verzija vampirskog filma.

„STARI HRAST“ – Ovaj film je o budućnosti poslednjeg preostalog paba. Stari Hrast se nalazi u selu na severoistoku Engleske, gde ljudi napuštaju zemlju zbog zatvorenih rudnika. Kuće su jeftine i dostupne, što ga čini idealnom lokacijom za sirijske izbeglice.

    „FURIOZA: POBESNELI MAKS SAGA“  – Anja Tejlor Džoj i Kris Hemsvort su zvezde filma „Furioza: Pobesneli Maks Saga“, dugo očekivanom nastavku kultnog serijala reditelja Džordža Milera „Pobesneli Maks“.

Dok se svet raspada, mladu Furiozu otimaju i ona pada u ruke horde predvođene Gospodarom Dementusom. Prolazeći kroz pustoš, nailaze na naselje Citadela, kojim vlada Besmrtni Džo. Dok se dva tiranina bore za dominaciju, Furioza mora da preživi mnoge izazove i sukobe u pustoši i da pronađe svoj put kući.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar