SGA GAME DEV Meetup

|   Infotehno
Startap centar Niš u saradnji sa Asocijacijom industrije video igara Srbije (SGA -Serbian Games Associaton) u sredu, 29. januara 2020. godine od 18 časova u prostorijama Startap centra (Aleksandra Medvedeva 14) organizuje tehničko druženje.

 

Tehničko druženje (tzv. meetup) fokusirano je na teme razvoja video igara – „SGA GAME DEV Meetup“. Ovaj događaj je deo projekta Startap centra „Gejming centar“ koji podržava Evropska unija preko programa EU PRO.

Interesantnih tema biće i za ljude koji rade na PCi konzolnim projektima, ali i za one koji razvijaju igre za mobilne telefone. U pauzi od tehničkih tema prisutni će moći da isprobaju jednu originalnu društvenu igru.

Zainteresovani će na ovom druženju imati priliku da od stručnjaka u oblasti razvoja video igara nauče neke osnovne koncepte i ideje o optimizaciji različitih sistema za simulaciju u „open-world“ igrama, ali i da čuju iz jedinstvenog ugla programera o procesu rada na jednoj igri, od samog planiranja, preko izrade, pa sve do praćenja procesa.

Predavači su Miloš Krstić i Dušan Ilić iz niške gejming kompanije „Peaksel“, a gost će biti i Eli Nešić iz beogradskog gejming studija „Ubisoft Belgrade“.

Ulaz je slobodan, a zainteresovani se mogu prijaviti na ovoj adresi.

Projekat „Gejming centar“ finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar