U Erdeviku teku završne pripreme za 21. Kulenijadu a svi zainteresovani za takmičarski deo ove manifestacije danas i sutra mogu doneti svoje proizvode na ocenjivanje koje će biti obavljeno u petak, 26. juna dok će proglašenje najboljih biti upriličeno dan kasnije, nakon svečanog otvaranja Kulenijade. Stručni žiri ocenjuje ukus, miris,izged, presek i knzistenciju proizvoda a ekipa Kopernikus televizije zabeležila je registraciju prvog takmičara. Svečano otvaranje Kulenijade biće u subotu, od dest časova nakon čega sledi proglašenje rezultata takmičarskog dela i kulturno umetnički program. Kao i svake godine, ceo događaj odvija se u prelepom parku u centru sela gde će brojni izlagači posetiocima ponuditi svoje proizvode.Veče je rezervisano za koncert Mare Stanbolija benda a bogat i raznolik celodnevni sadržaj obećava dobru zabavu i uživanje uz suhomesnate specijalitete i domaće erdevičko vino.
Komentari (0)
Ne postoji komentar!