Uređenje Batrovaca

|   Život
U Mesnoj zajednici Batrovci u toku su radovi presecanja vlage na objektu škole a u planu je i asfaltiranje Pinkijeve ulice.Nedavno je očišćen put prema granici takoda meštani mogu komotnije proći do svojih njiva


  Već od narednog septembra  najmlađi Batrovčani imaće mnogo bolje uslove u svojoj školi koja kao područno odeljenje pripada Osnovno školi "Vuk Karadžić" u Adaševcima.Trenutno je u toku presecanje vlage a nakon toga u planu je i krečenje i uređenje dvorišta. Kada je reč o uređenju sela, nedavno je očišćen put koji vodi prema Lipovcu a o planovima za naredni period više detalja saznali smo od predsednika Saveta MZ Batrovci,Branislava Sarića:
u planu je asfaltiranje Pinkijeve ulice, uređenje kancelarije Saveta mesne zajednice kao i seoskog  Doma  kulture. Trenutno se vrši čišćenje atarskog kanala za odvodnju atmosferske vode između Vašice i Batrovaca.
U ovom selu na samoj granici sa Hrvatskom  a koje je u javnosti spominjano po čestim upadima i provalama migranata, trenutno živi nešto više od tristo stanovnika.