Vučić: Idem u Njujork da se borim svom snagom i srcem za budućnost naše zemlje

|   Info
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je pred današnji put u Njujork zatražio blagoslov od patrijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija i pomolio se Bogu u hramu Svetog Save u Beogradu.
Foto: buducnostsrbijeav

 

Izvor: FoNet

"Idem u Njujork da se borim svom snagom i srcem za budućnost naše zemlje. Silni su oni koji su protiv nas, ali Srbija je naša najveća svetinja. Mnogo je laži, ali je istina jedna i večna", poručio je Vučić na Instagramu.

Predsednik Srbije poručio je da će se trobojka Srbije ponosno vijoriti u Njujorku, gde će, kako je ranije najavljeno, imati brojne sastanke uoči sednice Generalne skupštine Ujedinjenih nacija na kojoj će se raspravljati o rezoluciji o Srebrenici.

Vučić je dodao i da će se pod okriljem zastave Srbije "novu energiju u zalaganju za pravedniji svet naći sve slobodarske zemlje, sve nacije koje se bore za dostojanstvo i pravdu, koja je dugo bila obesmišljavana i ponižavana".

"Živela Srbija", poručio je Vučić, uz objavljenu sliku kako u Hramu Svetog Save pali sveću u društvu predsenika Republike Srpske Milorada Dodika.

 

Komentari (1)

  • Dr Miggyy
    Dr Miggyy
    u 20.05.2024
    ЈОШ НАМ ЈЕ ПОТРЕБНА ПОМОЋ СВЕВИШЊЕГ?

    Да ли председнику има помоћи? Он је поткупљивао Клинтона, највећег злоћинца према нама, а његова помоћ је изостала. Затим, тражио је помоћи од такође злочинца Тонија Блера, чак је помагао као саветникa ΛV види се да нам је помогао, узео нам паре заједно са супругом, наше адвокатице. Када је видео да му нема помоћи молио се Богу у цркви, а заборавио је да не постоји Бог у стварности, осим у главама верујућих. Када се председник врати из САД, знаћемо колико мује помогао Бог, дотле без коментара, молим!

Napišite komentar