Vulin: Kajl Skot zaboravio da Srbija nije kolonija i da ne može da gazi njeno dostojanstvo

|   Info
Ministar odbrane Aleksadar Vulin je rekao da je Kajl Skot, "u svojoj bahatosti, zaboravio da Srbija nije kolonija i da ne može da gazi njeno dostojanstvo".

 

Izvor: Tanjug

Vulin je to izjavio povodom izjave američkog ambasadora da je Kosovo "nezavisna država".

"Žao mi je što ambasador Skot svoju bahatost nije pokušao da pokaže na nekom događaju sa predsednikom Vučićem, jer bi tada naglavačke leteo iz Vlade. Ali bar je Srbija mogla da vidi ko se bori za Srbiju, a ko misli samo na svoja donja leđa", rekao je Vulin.

Kako se podseća u saopštenju, Skot je ranije danas, na potpisivanju memoranduma o saradnji za projekat izgradnje Moravskog koridora, izjavio da "kosovska vlada nije takozvana, već Vlada Kosova, koje je nezavisna i suverena zemlja".

"Ambasador Skot je, u svojoj bahatosti, zaboravio da Srbija nije kolonija i da ne može da gazi njeno dostojanstvo. A da Kosovo jeste takozvano i da nije država govori i činjenica da nije članica UN. Ili je, možda, ambasador Skot počeo da govori i misli i u ime Ujedinjenih nacija. Za takvu bahatost naš narod kaže - što je tikva praznija to je bezobraznija", rekao je ministar Vulin.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar