Bokserski spektakl na Nišavi: Naisus i Crvena zvezda u borbi za finale državnog prvenstva

|   Sport
Naisus iz Niša uspeo je da se plasira u polufinale bokserske Superlige Srbije. Borbe u završnici šampionata počinju već u ovoj nedelji.
Foto: Boskerski klub Naisus/Marjan Cvetković

 

Bokseri Naisusa za plasman u finale nadmeću se sa borcima Crvene zvezde. Prvi meč polufinala igra se u Beogradu u petak, dok je revanš dva dana kasnije u Nišu.

Niški bokseri imaju priliku da dođu do velikog uspeha, a najvažnije mečeve imaju na keju pored Nišave u nedelju, gde se nadaju velikoj podršci domaćih navijača. Bokserski tim Naisusa kompletan dočekuje polufinale, a isto je i kod Crvene zvezde, zbog čega se očekuju dva spektakla, na Kalemegdanu u petak i u revanšu na niškom keju u nedelju od 20 sati.

"Vredno radimo, pojačali smo intenzitet treninga, spremni smo za mečeve sezone. Verujem da imamo bolji tim od Beograđana iako su zvučno ime, pa očekujem da ćemo u dvomeču rešiti pitanje finaliste. Put Beograda krećemo dan ranije, ekipa je kompletna i biće to lepo veče boksana Kalemegdanu, ali pozivam sve Nišlije da nas posebno podrže na našem terenu u nedelju", rekao je prvi trener Naisusa Slobodan Kostić.

Drugi polufinalni par Superlige čine Sombor i beogradski Radnički, koji brani titulu državnog prvaka.

Autor: Nikola Šipovac